De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Banden Labels

De toepassing van bandenetiketten komt vaak voor bij het wisselen of opslaan van zomer- en winterbanden. Ook wanneer banden worden opgeslagen, is het gebruikelijk om een bandenetiket op elke band aan te brengen, met vermelding van details zoals de naam, het kenteken, en of het om voor- of achterbanden gaat. De hechting van deze etiketten is speciaal ontworpen om stevig op het rubber te blijven zitten. Bovendien is het essentieel dat de bandenetiketten gedurende een heel seizoen op hun plek blijven. Met de hoogwaardige banden labels van Labelflex bent u hiervan verzekerd. Deze labels zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik op rubberen oppervlakken. 

Bestel uw banden labels bij Labelflex!

Mogelijkheden

Het komt regelmatig voor dat bedrijven de voorkeur geven aan voorbedrukte banden labels met de juiste informatie. Labelflex beschikt over een eigen productielijn, waardoor we in staat zijn om uw gewenste tekst op banden labels te laten bedrukken. Laat ons uw specificaties weten, en wij zorgen voor een drukproef en hoogwaardige bedrukking van uw banden labels. Veelvoorkomende bedrukkingsopties zijn onder andere:

– Full Color (Cyaan, Magenta, Yellow en black)
– Volledige bedrukt (intint, alle PMS kleuren zijn mogelijk)
– Automerk
– Locatie in opslag
– Bedrijfsnaam
– Bandpositie (bijv. rechtsvoor of linksachter)

De banden labels zijn te verkrijgen in diverse front materialen zoals papier of kunststof. Worden uw banden in een overdekt magazijn opgeslagen, dan is een papier front materiaal een zeer geschikte oplossing. Indien banden buiten worden opgeslagen en in contact komen met water of vocht is het aan te raden voor een kunststof materiaal te kiezen. 

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw banden labels zelf te bedrukken met behulp van een label printer. Voor deze toepassing raden we het gebruik van een industriële labelprinter aan. Onze adviseurs staan klaar om je te voorzien van passend advies over welke industriële label printers geschikt zijn binnen uw organisatie!