De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Bedrukte Labels

Bestel uw bedrukte Labels bij Labelflex!

In onze eigen productie produceren we al uw gewenste bedrukte labels. Hierbij is de keuze voor het juiste materiaal van essentieel belang.

Dankzij onze uitgebreide kleurenvariatie kunnen we moeiteloos zowel kleine als grote drukopdrachten aan. Geef uw producten die extra touch en ontvang advies van onze deskundigen.

Laat uw product of verpakking opvallen!

Zoekt u naar een manier om uw producten een professionele uitstraling te geven en tegelijkertijd uw merkidentiteit te versterken?
Ontdek dan onze op maat bedrukte etiketten!

Of u nu op zoek bent naar gepersonaliseerde labels voor uw verpakkingen, flessen of potten, wij bieden diverse oplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke wensen. Dankzij onze geavanceerde Flexo en digitale-druktechnologie kunnen wij u verzekeren van een foutloze weergave, zelfs van de meest verfijnde details, en een breed scala aan kleuren, waardoor uw producten echt opvallen.

Labels bedrukken

Kies uit diverse materialen, formaten, lijmsoorten en ontwerpmogelijkheden om een volledig op maat gemaakt design te creëren. Met ons uitgebreide machinepark stellen we ons in staat om zowel kleine als grote drukopdrachten moeiteloos uit te voeren. Laat onze deskundigen u helpen om uw producten dat extra vleugje uitstraling te geven. 

Mail of bel ons!

Materiaal soorten

Uw labels bedrukken op direct thermisch papier, kunststof PP, PE of PET? Wij produceren het allemaal voor u!
Of het nu gaat om verwijderbare, diepvriesbestendige, extra permanente of exotisch permanente labels: onze etiketten zijn nauwkeurig afgestemd op de specifieke vereisten die uw producten of toepassing stellen. Vertrouw op onze uitgebreide ervaring en laten we gezamenlijk het optimale etiket vinden dat voldoet aan uw unieke behoeften. Neem contact op voor onze expertise en advies!

Lees meer

Labels bedrukken in grote of kleine oplages

Wij bieden u de ideale oplossing voor het afdrukken van kleine oplagen, barcodes en variabele drukopdrachten. Als uw drukopdrachten echter groter worden, is onze flexodruk de perfecte keuze. Zelfs bij grote hoeveelheden kunnen wij u verzekeren van de hoogste kwaliteit met Labelflex. 

Mogelijkheden voor bedrukte labels