De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Continue rollen

Continue rollen worden voornamelijk ingezet voor gebruik op kratten binnen de AGF-Branche. Deze rollen kunnen door middel van een cutter (snijmodule) op een labelprinter op maat worden afgesneden en voorzien van informatie zoals product codes, barcodes of andere belangrijke gegevens om de identificatie en tracking van items te vergemakkelijken.

Materiaal opties

De keuze van het materiaal is afhankelijk van de toepassing, weersomstandigheden en de levensduur van de gesneden kaartjes.
Er wordt over het algemeen gekozen voor thermisch board (papier) materiaal omdat deze gesneden kaartjes vaak van korte levensduur zijn, ook is er bij thermisch materiaal geen transferlint nodig voor een scherpe afdruk. Voor gesneden kaartjes waar de levensduur langer is, raden we aan om voor gecoat board (papier) te kiezen. Dit materiaal kan door middel van transfer lint worden bedrukt en blijft langer zichtbaar op de kaartjes. Voor toepassingen waarbij dit product in aanraking komt met water of oliën is een kunststof materiaal de geschikte oplossing. Ook zijn bijna alle materiaal soorten te verkrijgen in diverse diktes. Wilt u graag persoonlijk materiaal advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten! 

In alle breedtes te verkrijgen

Continue rollen zijn in alle breedtes te verkrijgen. Afhankelijk van de roldiameter van uw printer en de dikte van het materiaal bepalen we hoeveel meter er op een rol past. Voor de gebruikelijke AGF kratten worden continue rollen voornamelijk in de breedtes; 35, 40, 80 en 85 geproduceerd.

Continue rollen bedrukken

Wilt u uw continue rollen laten bedrukken voor een duidelijkere identificatie? Wij kunnen uw continue rollen vol getint in elk gewenste kleur aanleveren! Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Label printer met cutter module

Indien u zelf de grootte van een kaartje wilt bepalen is het gebruik van een labelprinter met een cutter module de oplossing voor u! Deze cutter module is te bestellen i.c.m. een stacker die gelijk de kaarten opstapelt voor de operator die ze verwerkt op de kratten.

Bestel uw continue rollen bij Labelflex!

Labelflex produceert in grote oplagen kratkaarten en helpen u graag bij de juiste keuze voor uw eigen productie! Kom in contact met onze specialisten of vraag direct een offerte aan.