De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Zelfklevende Etiketten & Labels

Benut de mogelijkheden van zelfklevende labels om uw producten of verpakkingen te verbeteren en uw creatieve marketingstrategie naar een hoger level te tillen. Labelflex biedt een breed scala aan zelfklevende Labels, beschikbaar in diverse vormen, afmetingen en hoeveelheden. Geef uw bedrijf niet alleen extra zichtbaarheid, maar creëer ook een positief merkimago door bewuste stappen richting duurzaamheid met onze duurzame papiersoorten!

Voor elke toepassing!

Bij Labelflex bieden wij maatwerkoplossingen die volledig aansluiten op uw vereisten! Elk label heeft een specifieke functie. Of het nu gaat om opvallen in een winkel, optimaliseren van uw productieproces, het garanderen van traceerbaarheid, het benadrukken van veiligheid, of als labels voor uw voedingsproducten, wij beschikken over de juiste oplossing voor uw situatie!

In grote en kleine oplage

Bij Labelflex heeft u de mogelijkheid om zowel kleine als zeer grote hoeveelheden bedrukte en blanco labels te bestellen, afgestemd op uw specifieke behoeften!

In overleg met u bekijken we wat het meest geschikte aantal te bestellen labels is voor uw situatie. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn om een grotere hoeveelheid bedrukte labels te bestellen, zodat u altijd een reservevoorraad voorhanden heeft.

Materiaalkeuze

Om samen met u het meest geschikte labelmateriaal te bepalen, zitten we graag met u om tafel om alle factoren te bespreken die van invloed zijn op het label. Hierbij kunt u denken aan weersomstandigheden, de gewenste levensduur van het etiket, en uw specifieke wensen en behoeften. Het doel en de toepassing van het etiket spelen een cruciale rol bij de keuze van het materiaal. 

Lees meer

Producten

Blanco Labels

Vlotte doorstroming, doeltreffendheid en betrouwbaarheid vormen essentiële eigenschappen binnen uw sector. Wij bieden u de gepaste labels!

Bedrukte Labels

Selecteer uit diverse front en top materialen, afmetingen, lijmtypes, bedrukkingsopties en creëer een gepersonaliseerd label met de gewenste uitstraling!

Verzend Labels

Labelflex bezit uitgebreid aanbod aan verzend labels van diverse transporteurs. Een verzendlabel zorgt ervoor dat uw pakket de correcte gegevens bevat voor zowel de verzender als de ontvanger.

Banden Labels

Labels voor op banden worden veel gebruikt bij de opslag van zomerbanden en winterbanden. Labelflex bezit een uitgebreid aanbod aan materialen voor banden labels voor diverse toepassingen!

Transparante labels

Transparante labels worden voornamelijk gebruikt op glas, met name bij flessen, cosmetica en producten verpakt in folie. Deze labels behouden de zichtbaarheid van het product, waardoor het lijkt alsof er geen label op is aangebracht.

A4 Labels

Naast labels op rol, levert Labelflex hoogwaardige, onbedrukte of bedrukte labels op A4-vellen. Deze kunnen individueel worden gebruikt of vooraf worden gesneden tot meerdere labels.

Piggypack Labels

Piggyback labels bestaan uit twee aparte materiaallagen. Een label wordt boven op een ander label geplaatst, waarbij de onderste laag als achtergrond fungeert voor de bovenste laag van het nieuwe label.