De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Verzend Labels

Labelflex biedt en produceert in eigen huis een uitgebreid assortiment verzend labels van verschillende transporteurs zoals DHL, Post NL, GLS en UPS.
Verzend labels zorgen ervoor dat uw pakket de juiste informatie bevat voor zowel de afzender als de ontvanger.
Het voornaamste doel van onze verzend labels is om te verzekeren dat uw pakket of brief veilig op de juiste bestemming aankomt. Daarom is het van essentieel belang dat deze etiketten goed leesbaar zijn en stevig vastkleven op je pakket of brief, zodat het label de hele reis intact blijft.

Bestel uw verzend labels bij Labelflex!

DHL Verzendlabels

Bij Labelflex bent u op het juiste adres voor een uitgebreide selectie van DHL verzend labels. Deze verzend labels kunnen blanco in grote hoeveelheden worden geproduceerd. Onze DHL-labels zijn over het algemeen thermisch, wat betekent dat ze door middel van een thermische labelprinter bedrukt kunnen worden met de benodigde informatie voor DHL. Als alternatief is het ook mogelijk om niet-thermische DHL verzendetiketten te bestellen. We leveren deze etiketten op rol of op vellen van A4-formaat. Op dit moment zijn de DHL-etiketten op rol in het formaat van 102 x 210 mm het meest gangbaar.

PostNL Verzendlabels

De verzend labels van PostNL worden bij Labelflex in grote oplages geproduceerd. Deze labels worden voornamelijk thermisch besteld en kunnen door middel van een labelprinter bedrukt worden met de benodigde verzend informatie. De standaardafmetingen van de PostNL etiketten zijn 100 x 150 mm. Als je op zoek bent naar kleine hoeveelheden van deze labels, kun je ook bij ons terecht!

DPD Verzendlabels

Labelflex produceert DPD verzendlabels in grote hoeveelheden. Deze labels worden voornamelijk thermisch besteld en kunnen met behulp van een labelprinter worden bedrukt met de benodigde verzendinformatie. De standaardafmetingen van de DPD-etiketten zijn 100 x 150 mm. Als u op zoek bent naar kleine hoeveelheden van deze labels, kunt u ook bij ons terecht!

GLS & UPS Verzendlabels

Naast de hierboven genoemde vervoerders, bieden wij ook verzendlabels van waaronder die voor GLS en UPS. Deze labels zijn specifiek geoptimaliseerd voor gebruik met GLS & UPS vervoersdiensten en bevatten alle cruciale vereisten voor een succesvolle verzending. Met de verzend labels kunt u uw pakketten efficiënt en betrouwbaar verzenden naar bestemmingen in heel Europa en wereldwijd. Heeft u interesse in verzend labels? Neem dan contact op met ons, we staan klaar om u te voorzien van het juiste advies en een offerte op basis van uw verbruik!