De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Wijnglas Labels

Wijnglaslabels worden frequent toegepast in de AGF- en voedingsindustrie. Deze labels zijn voorzien van relevante informatie en worden aan netverpakkingen bevestigd.
De benamingen “wijnglaslabel” en “uienlabel” zijn afgeleid van hun karakteristieke vorm. Deze vorm is tot stand gekomen door een efficiënte verdeling van de labels over de gehele breedte van het te bedrukken papier. De labels worden op zodanige wijze geplaatst dat er geen overschot aan materiaal tussen de labelbanen ontstaat. Ze hebben een onregelmatige vorm en bestaan uit een breed gedeelte voor productinformatie en een smal gedeelte voor bevestiging aan het net.

Materiaal opties

Het materiaal van de wijnglas labels bestaat uit een laminaat van polypropyleen met een hoge treksterkte. Deze constructie maakt het mogelijk om de labels te gebruiken in vochtige en extreem koude omstandigheden, terwijl ze toch langdurig hun kwaliteit behouden. 

Bovendien bestaat de optie om de achterzijde van het label thermisch te maken, waardoor afdrukken zonder behulp van carbon lint mogelijk wordt. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar, waaronder blanco wijnglas labels, fullcolour bedrukking, aangepaste afmetingen en labels met of zonder thermische achterzijde.

Wijnglas Labels laten inprinten

Heeft u zelf even geen mogelijkheid om uw labels te printen? Met onze inprint service kunnen we uw wijnglas labels bedrukken met barcodes, tekst en/of logo’s! Neem contact op met onze inprint afdeling: Contact

Bestel uw wijnglas labels bij Labelflex!

Labelflex produceert in grote oplagen wijnglas labels en helpen u graag bij de juiste keuze voor uw eigen productie! Kom in contact met onze specialisten of vraag direct een offerte aan.