De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

A4 Labels

A4 labels vinden veelvuldig hun toepassing binnen kantooromgevingen, maar zijn eveneens bruikbaar in huiselijke werkplekken en educatieve instellingen.

A4 Label vellen

Deze A4 labels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en kunnen worden bedrukt op uw aangeleverde designs. De A4 labels zijn voorzien van een zelfklevende laag en kunnen moeiteloos op oppervlakken worden aangebracht. Ze dienen vaak als labels, maar lenen zich tevens voor kaarten, posters en diverse andere projecten.

De mogelijkheden van A4 labels zijn grenzeloos. Onze A4 labels worden in eigen huis geproduceerd en verpakt. 

Materiaal soorten

A4 zelfklevend papier voor inkjetprinters

Uw keuze voor A4 zelfklevend papier voor inkjetprinters wordt ondersteund door ons assortiment. Deze A4 labels zijn beschikbaar als blanco labels of met bedrukking. Onze stickervellen bestaan in twee varianten: inkjet mat en inkjet glanzend. Inkjet mat, met matte frontcoating, biedt snelle droging en uitstekende kleurweergave. Inkjet glanzend is ideaal voor kleurrijke toepassingen met glanseffect en biedt razendsnelle droging met fijne fotodetails.

Kunststof A4 labels voor laser en copier

Voor laser- en kopieertoepassingen presenteren we naast papier ook kunststof A4 labels. Deze vellen zijn geschikt voor printers die 300 tot 350 gram materiaal kunnen verwerken. We hebben een assortiment kunststof A4 labels met verschillende materialen, zoals whitecoat film, polyester wit mat, transparant polyester in glanzende of matte varianten, aluminium polyester zilver en polyethyleen.

Voordelen van A4 labels

1. Eenvoudig te bedrukken: A4-labelvellen kunnen gemakkelijk worden bedrukt met standaard printers, wat praktisch is voor tekst, afbeeldingen en barcodes.
2. Veelzijdig in gebruik: Deze labels zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals adreslabels, productlabels en verzendlabels, waardoor ze flexibel zijn.
3. Kostenefficiënt: A4-labels zijn doorgaans betaalbaar en beschikbaar in verschillende prijscategorieën, waardoor ze een economische keuze zijn voor labeling behoeften.
4. Organisatie bevorderend: Ze helpen bij het organiseren van documenten, pakketten en voorraad, wat de efficiëntie op kantoor verbetert.

Voordelen van A4 labels

Labelflex produceert grote oplages A4 labels in verschillende maten, vormen en kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met onze experts voor persoonlijk advies of vraag direct een offerte aan!