De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Kratkaarten op rol

Kratkaarten zijn bedacht voor gebruik op kratten of dozen en bevatten over het algemeen informatie zoals productcodes, barcodes of andere belangrijke gegevens om de identificatie en tracking van items te vergemakkelijken. Deze kratkaarten zijn handig in logistieke en opslagsystemen en kunnen snel worden aangebracht op de kratten of dozen. Kratkaarten op rol zijn een praktische oplossing voor uw inventarisbeheer en transport.

Materiaal opties

De keuze van het materiaal is afhankelijk van de toepassing, weersomstandigheden en de levensduur van de kratkaarten.
Er wordt over het algemeen gekozen voor thermisch board (papier) materiaal omdat de kratkaarten vaak van korte levensduur zijn, ook is er bij thermisch materiaal geen transferlint nodig voor een scherpe afdruk. Voor kratkaarten waar de levensduur langer is, raden we aan om voor gecoat board (papier) te kiezen. Dit materiaal kan door middel van transfer lint worden bedrukt en blijft langer zichtbaar op de kratkaarten. Voor toepassingen waarbij kratkaarten in aanraking komen met water of oliën is een kunststof kratkaart de geschikte oplossing. Ook zijn bijna alle materiaal soorten te verkrijgen in diverse diktes. Wilt u graag persoonlijk materiaal advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten! 

Kratkaart formaten

Kratkaarten zijn in alle vormen, breedtes en lengtes te verkrijgen.
De meest voor de hand liggende afmeting voor kratkaarten binnen de AGF-branche is het formaat 80mm * 50,8 mm.
De kratkaarten worden vaak voorzien van een perforatierand voor het gemakkelijk afscheuren en een sensor sleuf (uitsparing).
Een sensorsleuf is detectievlak voor de labelprinter om aan te tonen waar het kaartje begint en eindigt.

Kratkaarten bedrukken

Wilt u uw kratkaarten voorzien van een bedrukking?
Wij bedrukken kratkaarten tot in maar liefst 6 kleuren op diverse materialen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bestel uw kratkaarten bij Labelflex!

Labelflex produceert in grote oplagen kratkaarten en helpen u graag bij de juiste keuze voor uw eigen productie! Kom in contact met onze specialisten of vraag direct een offerte aan.