De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Blanco Labels

Bestel uw blanco Labels bij Labelflex!

In onze eigen productie produceren we blanco etiketten in verschillende maten en vormen die bestemd zijn voor veel diverse toepassingen. Hierbij is de keuze voor het juiste materiaal van essentieel belang.

Blanco etiketten op rol bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder materialen zoals papier, thermisch, en kunststof.

Naast diverse toplagen zijn er ook talloze opties in lijmen, zoals permanent, diepvriesbestendig, afneembaar en zelfs afwasbare lijm.

Ontdek alles over Blanco Labels

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren bij het vinden van het blanco label dat bestemd is voor uw printer en toepassing!

Onze blanco labels kunnen worden geproduceerd voor zowel direct thermische printers als printers met transfer lint.

De verwerking van blanco etiketten hangt af van diverse factoren, zoals de ondergrond, de omgevingscondities en de gewenste hechting. Met onze kennis en ervaring zijn we in staat om u deskundig advies te geven en een competitieve oplossing te bieden die aansluit binnen uw toepassing!

Thermische Blanco Labels

Thermische blanco labels zijn perfect voor snelle, efficiënte etikettering. Deze labels vereisen geen inkt (transferlint) en gebruiken warmte om afdrukken te maken, wat kosten en onderhoud minimaliseert. Ze bieden uitstekende printkwaliteit en zijn ideaal voor toepassingen zoals verzending, inventarisbeheer en productidentificatie. Met diverse formaten en materialen beschikbaar, zijn thermische blanco labels veelzijdig en inzetbaar in verschillende toepassingen. 

Mail of bel ons!

Kunststof Blanco Labels

Kunststof PE, PP en PET blanco labels bieden duurzame etiketteringsoplossingen. Deze labels zijn bestand tegen vocht, chemicaliën en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende omgevingen en buitenapplicaties. Met hun uitstekende printbaarheid en veelzijdigheid zijn deze labels geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals productidentificatie, tracking en waarschuwingslabels. Deze kunststof labels zijn beschikbaar in verschillende formaten en lijmsoorten!

Onze expertise

We hechten veel waarde aan het begrijpen van uw specifieke toepassingen voor de keuze van labels, zodat we de optimale combinatie van lijm en materiaal kunnen kiezen. De omgevingsfactoren waarin uw etiketten worden gebruikt, zoals temperatuur en vochtigheid, spelen een cruciale rol bij het selecteren van de juiste lijmen. Daarnaast heeft het gebruikte papier een directe invloed op de kwaliteit van het eindproduct.

Bij Labelflex zetten we ons in voor perfectie en streven we ernaar om u de best mogelijke oplossing te bieden bij het selecteren van het ideale label voor uw toepassing. Als u twijfelt welk label geschikt is voor uw productie, staan onze ervaren medewerkers klaar om u deskundig advies te geven over de verschillende beschikbare mogelijkheden. U kunt rekenen op onze expertise om de perfecte etiketteringsoplossing te vinden.

Mogelijkheden voor blanco labels