De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Kratkaarten, continue rollen & wijnglaslabels

Kratkaarten op rol zijn essentieel voor organisaties in het logistieke proces. De kratkaarten markeren kratten met producten zoals groenten, zijn duurzaam en waterbestendig!

Om zelf de lengte te bepalen van kaartjes is het gebruik van een label-printer met een cutter module in combinatie met continue rollen de juiste oplossing. Deze continue rollen zijn te verkrijgen in verschillende materiaalsoorten en breedtes naar uw wens.

Wijnglaslabels zijn een effectieve toevoeging in verpakking en presentatie, vooral voor groenteverpakkingen. Ze bootsen wijnglazen na en bieden diverse afwerkingsopties, zoals mat en glanzend, met een robuuste constructie die vocht en slijtage weerstaat. Ook is de bedrukking van een wijnglaslabel een aantrekkelijke toevoeging voor de verpakking!

In alle omgevingen het geschikte kaart product!

Graag komen we bij u langs om kennis te maken en om advies te geven welk materiaal het beste past binnen uw eigen productie omgeving. Er zijn namelijk verschillende facturen van invloed op de keuzen van het materiaal zoals bijvoorbeeld weersomstandigheden en de toepassing van het product. Onze specialisten kunnen u adviseren bij de keuze van het materiaal en bijhorende printer benodigdheden. 

In grote en kleine oplage

Bij Labelflex heeft u de mogelijkheid om zowel kleine als zeer grote hoeveelheden bedrukte of blanco kaartproducten te bestellen, afgestemd op uw specifieke behoeften!

In overleg met u bekijken we wat het meest geschikte aantal is om te bestellen voor uw situatie. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn om een grotere hoeveelheid te bestellen, zodat u altijd een reservevoorraad voorhanden heeft.

Producten

Kratkaarten op rol

Veelal vinden kratkaarten hun toepassing voor het communiceren van product- of logistieke informatie. Ze hebben vooral hun nut bewezen in de retail en logistieke sector, maar zijn ook wijdverbreid in de AGF (Aardappelen, Groenten en Fruit) branche. De kratkaarten verkrijgbaar in een breed scala aan vormen en materialen.

Continue rollen

Continue rollen van board materiaal zijn ideaal voor het markeren van kratten met producten, waaronder verse groenten en andere goederen. Door middel van een cutter op uw labelprinter is de lengte zelf te bepalen. U kunt bij Labelflex in alle breedtes en met diverse materialen uw gewenste rollen bestellen!

Wijnglas labels

In de wereld van verpakking voegen wijnglaslabels een aantrekkelijke presentatie toe, vooral bij groente-verpakkingen. Deze labels bootsen wijnglazen na en tonen de inhoud terwijl de verpakking intact blijft. Verkrijgbaar met duurzame afwerkingen zijn ze vochtbestendig en dragen ze bij aan een professionele uitstraling.