De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Over Labelflex

Bij Labelflex begrijpen we dat de juiste labeloplossing het verschil kan maken voor uw producten en merkidentiteit. Als toonaangevende labelproducent zijn we er trots op om al jarenlang hoogwaardige labels te leveren in verschillende branches voor diverse label toepassingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? KLIK HIER 

Onze missie

Onze missie is het streven naar om labels te produceren die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de visuele aantrekkingskracht van uw producten.

Klanten aan het woord

"Korte lijnen en direct schakelen wanneer nodig met een vaste contactpersoon. Labelflex geeft altijd thuis wanneer het er op aan komt. Voor complexe labeloplossingen en eerlijk advies is het prettig werken met de mensen van Labelflex. Er wordt altijd klantgericht gedacht en gehandeld."
Jack (AGF)
"Labelflex is een fijne partner om mee samen te werken. Er is een fijn persoonlijk contact en de bestellingen worden snel geleverd. De labels zijn van hoge kwaliteit en het feit dat ze de extra stap zetten om persoonlijk contact te onderhouden, maakt me een loyale klant."
Frank (Logistiek)
"Labelflex is een fijne club mensen die verstand hebben met waar ze mee bezig zijn, je wordt altijd goed geholpen en denken graag met je mee. De kwaliteit is top, ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen."
William (Food)