De Beverspijken 5b, 5221 EE 's-Hertogenbosch

Labelprinters

Labelprinters worden ingezet om labels met variabele informatie af te drukken. Ze worden vaak ingezet voor het identificeren en markeren van producten, verpakkingen, en documenten. Labelprinters zijn essentieel voor inventarisbeheer, verzending en logistiek, en kunnen ook worden gebruikt voor het printen van barcodes, prijskaartjes en nog veel meer. Ze bieden een efficiënte en professionele manier om informatie te communiceren en de traceerbaarheid van items te verbeteren, wat de productiviteit en nauwkeurigheid in diverse bedrijfssectoren bevordert.

Voor elke toepassing de geschikte labelprinter

Een labelprinter is onmisbaar voor het bedrukken van informatie op uw labels. Er zijn diverse modellen te verkrijgen die geschikt zijn voor uw toepassing. Eerst bepaalt u of u kleuren labels wilt printen of de voorkeur geeft aan zwart-wit. Daarna is het van belang om te overwegen hoe frequent de labelprinter gebruikt zal worden en onder welke omstandigheden de labels bedrukt worden.
De gewenste labelbreedte, snelheid en kwaliteit zijn bepalend voor de keuze van uw labelprinter. Kom in contact met onze printer specialisten zodat we samen met u de geschikte labelprinter vinden voor uw toepassing! 

Transferfolie

Het is van groot belang om het juiste transferfolie te gebruiken in combinatie met de juiste labels. Dit komt doordat er diverse soorten papier- en kunststoflabels worden geproduceerd, waarbij elk labelmateriaal specifieke eigenschappen heeft die een speciaal transferlint vereisen. Als de verhouding tussen het lint en het label niet correct is, kan dit resulteren in een onacceptabele afdruk. Dit kan leiden tot vlekkerige resultaten of afdrukken die gemakkelijk vervagen. Door zorgvuldig het juiste type thermisch transferlint te kiezen voor uw printer, kunt u verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van uw afdrukken.

Labelflex is een erkende Knowledge Partner van Toshiba Tec Netherlands.
Als een Partner van Toshiba hebben we toegang tot de producten, technologieën en diensten van Toshiba.

Accessoires en onderdelen

Labelflex biedt een scala aan labelprinter accessoires, waaronder opwikkelaars om labels netjes op te rollen, label dispensers voor sneller te kunnen labelen, printkoppen voor optimale afdrukkwaliteit en reinigingssets om uw printer in topconditie te houden. Met deze accessoires kunt u uw labelprinter efficiënter en duurzamer gebruiken, wat resulteert in professionele en betrouwbare etikettering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom in contact met onze specialisten!